* Varor direkt till dig ur bodens lager   *Tuotteet suoraan sinulle puodin varastosta

Pappersbodens webbutik är under arbete

Välkommen till Pappersbodens nya hemsidor som samtidigt fungerar som en liten och lokal webbutik på Kimitoön. (Klicka på bilden för att få fram hela artikeln)

Pappersbodens fysiska butik är stängd sedan den sista oktober 2022 och nu, två månader senare i december, blir det möjligt att handla på distans, med hjälp av en modern butik på nätet.

Varje produkt, text, artikel och meddelande skall skrivas och matas in i systemet och eftersom jag jobbar ensam och på deltid kommer detta att ta tid. Jag hoppas att ni har tålamod med detta och att ni tar i telefonen och ringer då ni har någonting som ni snabbt vill få reda på. Jag har för det mesta telefonen med mig och vet ungefär vad jag har i mitt lager oberoende var jag befinner mig (ute i skogen med hunden eller i vedlidret).

Jag jobbar för att få denna webbutik både på svenska och finska. Vissa justeringar behövs ännu eftersom det finns några finska rader bland den svenska texten.

Jag vill öppna denna webbutik redan som halvfärdig, eftersom jag gärna tar emot tips och önskemål angående innehåll och tjänster som intresserar er, mina kunder och vänner från alla mina 17 år i Pappersbodens tjänst.

Välkomna med att bygga upp en ny Pappersboden på nätet,

h. Leila med hunden Tumppi

Presentkort som använts för ditt inköp.